Van ons!!

Ongeveer een jaar geleden hakten we een knoop door. Onze droom van buiten wonen, een moestuin bij het huis, is niet goed te verwezenlijken in deze drukbevolkte regio. Na ons pensioen…. Ons huis is een heerlijk jaren-30 huis met een fijne uitstraling, lekker in het centrum, heerlijke tuin, fijne buren. Hier blijven we zeker nog 10 jaar.

 

Voor wat noodzakelijke verbouwingen (de keuken is 14 jaar geleden neergezet met het idee om hem na 5, hooguit 10 jaar te vervangen) werd aannemer De Groot uit De Zilk geraadpleegd. Met zijn bedrijf hebben we goede ervaringen. Er kwam een offerte voor een flinke verbouwing waarmee we lang blij zouden zijn. Ons huis werd getaxeerd en de bank werd geraadpleegd voor aanpassing hypotheek. Toen alle bedragen binnen waren begon het bij Joost weer te knagen: “Voor dat bedrag bouw je een nieuw huis!” Inderdaad, via internet vind je aardige prijzen voor een prefab hout-skelet bouw. Maar waar zet je zoiets neer, daar heb je toch echt grond voor nodig. En toen kwam in januari 2021 Noorderlaan 38 opnieuw in de verkoop.

 

Eerder hadden we dit perceel opzij geveegd: rommelig, raar stuk grond met overwoekerd krot, veels te duur. Maar met de rekensom die we net gemaakt hebben en nog eens een goede blik op de ligging van het perceel, veranderde ons beeld. Noorderlaan38 is eigenlijk een geweldige plek.

 

En vanaf vandaag………..is het van ons!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Van ons!!”