Bouw een huis

Op het moment dat Noorderlaan in 2021 te koop werd gezet was het een rafelrandje. Ruim 15 jaar niet meer bewoond, maar nog wel de resten zichtbaar: een bouwval met sporen van keuken, kamers, badkamer. Een electriciteitsleiding onder een gesloopte meterkast. Op het landje veel afval, stukken plastic, opschot van Elzen en Esdoorns, een verwaarloosde liguster aan de westrand en een greppel vol blikjes en plastic op de noordkant. Een perceel dat deel uit maakt van een klein buurtschapje van 7 woningen op het einde van de doodlopende Noorderlaan.

 

Een perceel dat de potentie heeft om omgetoverd te worden naar een heerlijke plek om te wonen met een moestuin aan huis. De weg daar naar toe zal lang zijn.  We zullen veel tegen komen op ons pad, vragen en problemen die we uit zullen moeten zoeken en op moeten lossen. 

 

In het voorjaar van 2022 zal ons huis als casco gebouwd gaan worden. Tot die tijd zal onze woonplek een stacaravan zijn. De berichten over de bouw van ons huis met alles wat er bij komt kijken ga je in de toekomst vinden in onze berichten “Bouw een huis”.