Te Koop

Nee, niet ons huis.

 

Maar op 2 september is ons huis officieel aangesloten op stroom en water. Dat betekent dat de bouwkast en waterput weg kunnen. Alweer een mijlpaal die geweldig goed voelt. Het betekende wel dat we in het weekend van 3 en 4 september geen water meer hadden. Want de waterput voorzag onze caravan van water.

 

Stroom was wel snel weer aangesloten door wederom de geweldige hulp van Frans die ons in no-time voorzag van een schakelbord in de schuur. Daar zit nu ook een stroomaansluiting die we straks kunnen gebruiken voor stroom- en lichtpunten daar. Wat dat betreft is onze schuur nu beter bewoonbaar dan ons huis. De elektrische stroom van onze caravan komt nu dus uit de schuur. Het water is gelukkig ook weer aangesloten. Straks via de kraan in de schuur, maar nu nog even via een tijdelijke leiding via het keukenraam.

 

Het gat van de waterput is weer gevuld. En als het even meezit hebben we maandag de waterput en bouwkast verkocht. En anders…mocht je een huis willen gaan bouwen??

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *