Vier maanden bouwen

Op 14 april werd het huis aan ons overgedragen. Nu, na 4 maanden, is het bijna zover: volgende week wordt water en stroom het huis ingebracht. Dat betekent dat de bouwaansluitingen weg kunnen. Het wordt een aardige operatie omdat daarmee de stacaravan los gekoppeld wordt. Omdat één van de waterleidingen lek bleek te zijn en nog niet hersteld is, ziet het er naar uit dat we een weekend geen waterleiding hebben. Dat zal een puzzel worden met wc spoelen met slootwater, jerrycans en flessen vooraf klaarzetten en even geen douche. Voor de stroom hebben we alvast een tijdelijk stopcontact klaarstaan (dank je wel Frans!) en kunnen we ons redden. Spannend? Ja. Hoogtepunt? Zeker, één van de vele die er waren en nog gaan komen. 

 

Zo'n hoogtepunt is ook de installatie van de vloerverwarming. Die komt maandag. Afgelopen weken hebben we onder aardig wat druk de beneden verdieping klaar gemaakt: muren sluiten, stopcontacten aanleggen, alle pavatex naar boven en het (vele!) gips naar buiten. Nog even ploeteren, vloeren vegen, trap weghalen en dan kan ook dat hoogtepunt komen. 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *